Download Windows Live Messenger (dansk) gratis herunder

Her kan du gratis downloade Windows Live Messenger 2012, som er den nyeste version af det populære program, Messenger, fra Microsoft. Banebrydende i denne version er, at det nu er muligt at sammenkoble Messenger med bl.a. Facebook og LinkedIn. Bemærk venligst at Skype nu har taget over for Messenger og du bør skifte til Skype snarest muligt.

Windows Live Messenger hjælper dig med at holde kontakten med de personer, der betyder mest for dig, fra din pc, din telefon eller internettet.


Med Windows Live Messenger får du både et rigtig godt program til chat og du opnår forbindelser til dine sociale netværk, så du kan holde kontakten med dem du ønsker. Du kan også dele fotos og personlige videoer, mens du chatter, deltage i videochat i HD (high-definition)*, eller sende videobeskeder til vennerne med Windows Live Messenger. Kan du lide at spille spil med vennerne, så er det også muligt i Windows Live Messenger. Ydermere kan du udtrykke dig med humørikoner eller via et displaybillede, som skifter efter dit humør. Messenger samler opdateringer omkring dine venner på tværs af internettet på ét sted, så du ikke behøver at besøge flere websteder for at se, hvad dine venner laver. Som noget nyt, så kan du nu også tilføje venner som favoritter. Favoritvenner får altid højeste prioritet, og du kommer aldrig til at gå glip af opdateringer om dem, der betyder mest for dig.


Windows Live Messenger et af de mest populære, bedste og hyppigst opdaterede chat programmer på markedet. Bemærk også, at Windows Live Messenger er på dansk og gratis at bruge.


Ved installationen får du også mulighed for at installere programmerne: Mail, Writer, Family Safety, Messenger Companion, Phote Gallery & Movie Maker, Windows Live Mesh, Bing Værktøjslinje, Outlook Connectorpakke. Vi anbefaler du fravælger disse programmer, med mindre du specifikt ønsker disse. Benytter du dig stadig af Windows XP? Så skal du hente følgende version af Messenger i stedet: Windows Live Messenger til Windows XP (dansk).


Video og screenshots af Windows Live Messenger (dansk)

Screenshot af Windows Live Messenger (dansk)
Screenshot af Windows Live Messenger (dansk)Screenshot af Windows Live Messenger (dansk)


Muligheder for download af Windows Live Messenger (dansk) - Danske servere


Detaljeret information om Windows Live Messenger (dansk)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  1.2 MB
 • Version:
  2012 (Final)
 • Tilføjet:
  02/12-2007
 • Sidst opdateret:
  09/09-2014
 • Redaktør:
  Martin M. Jørgensen
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows 7, Server 2008 R2 & Vista Service Pack 2.
 • Producent: