Download OpenOffice (Dansk) gratis herunder

Her kan du downloade OpenOffice gratis. Det er en pakke af kontor-programmer, der kan fungere som et gratis alternativ til Microsoft Office.

OpenOffice består af en række kontor-programmer, som kendt fra Microsoft Office, til tekstbehandling, regneark, præsentationer, tegninger, databaser og websideredigering.


OpenOffice er ikke helt så poleret som Microsoft Office, men til gengæld er det helt gratis! Langt de fleste brugere vil hurtigt føle sig hjemme i OpenOffice og efter noget tids brug vil mange heller ikke savne Microsoft Office mere. OpenOffice kan nemlig grundlæggende det samme, men er ikke lige så udviklet og poleret som Microsoft Office.


Det kan anbefales at prøve OpenOffice inden køb af Microsoft Office, men OpenOffice er prinsen og Microsoft Office er kongen af kontor programmer endnu - og sådan forbliver det nok.  


Hvis du leder efter Microsoft Office på dansk, så kan du downloade en gratis prøve her, eller købe den fulde version af premium programmet til den bedste pris i Danmark.
Muligheder for download af OpenOffice (Dansk) - Danske servere


Video og screenshots af OpenOffice (Dansk)

Screenshot af OpenOffice (Dansk)Screenshot af OpenOffice (Dansk)Screenshot af OpenOffice (Dansk)

Detaljeret information om OpenOffice (Dansk)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  124 MB
 • Version:
  4.1.1
 • Tilføjet:
  25/03-2006
 • Sidst opdateret:
  01/09-2014
 • Redaktør:
  Martin M. Jørgensen
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac, Linux & Solaris
 • Producent:
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Slutbruger Licensaftale (EULA) af OpenOffice (Dansk)

Inden du downloader og installerer OpenOffice (Dansk) bør du sætte dig ind i softwarens Slutbruger Licensaftale. Den er vigtig at sætte sig ind i da den informerer dig om, hvilke betingelser du accepterer, når du installerer og bruger OpenOffice (Dansk).
Der er flere måder at læse Slutbruger Licensaftalen for OpenOffice (Dansk):

Du kan besøge Apache OpenOffice ved at klikke her og finde den nyeste version af aftalen på siden.

Du kan også finde Slutbruger Aftalen direkte via Google ved at klikke her.

Til slut, så er Slutbruger Licensaftalen også normalvis præsenteret i OpenOffice (Dansk) inden selve installationen begynder. For mere information om slutbruger-aftaler, klik venligst her.

Afinstallering af OpenOffice (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere OpenOffice (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find OpenOffice (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle OpenOffice (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.