Download DVD Shrink gratis herunder

Download DVD Shrink gratis på denne side, så kan du let rippe, gemme og brænde DVD'er.

DVD Shrink er kort fortalt et program, der kan lave backup af DVD diske. Det kan med fordel bruges i sammenhæng med et brænderprogram efter eget valg. En god, gratis løsning vil her være CDBurnerXP Pro.


Programmet kan også selv brænde DVD'er - og dog. For det kræver, at du har installeret den seneste version af brænder-programmet, Nero. Men afskriv endelig ikke DVDShrink fordi du ikke bruger Nero, og heller ikke vil bruge det. Det er stadig et formidabelt freeware program.


DVDShrink gemmer de DVD'er, som du ripper, på din harddisk. Dermed kan de være placeret på din harddisk, som backup, og skulle du få brug for at brænde dem på et tidspunkt, så kan du let komme til det. Et problem ved ripning af DVD'er, som mange kender til, er sikkerheden, som i dag findes på de fleste DVD film. Dette program fjerner dog let denne sikring, da det har indbygget avancerede afkrypterings-teknologier, som let fjerner denne spærring for dig.


Et andet problem, som mange filmglade mennesker kender til er det, at der ikke er plads til en hel film på en almindelig DVD skive. Men nu er det jo ikke for sjov, at dette program hedder DVDShrink. Det gør nemlig filmene mindre, så der er plads til dem på almindelige DVD skiver, og dette endda uden et mærkbart tab af kvalitet til følge.


Du kan med programmet endda også lave dine egne, sammensatte DVD'er. Dette foregår ved at bruge inputs. Altså flere forskellige DVD'er eller kun dele af en DVD.


DVDShrink er et fantastisk stykke freeware, som alle i det mindste burde prøve. Vi kan også anbefale dig, at prøve gratis programmet Extra DVD Copy Free.


Video og screenshots af DVD Shrink

Screenshot af DVD Shrink
Screenshot af DVD Shrink


Muligheder for download af DVD Shrink - Danske servere


Detaljeret information om DVD Shrink

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  1.1 MB
 • Version:
  3.2.0.15
 • Tilføjet:
  17/07-2006
 • Sidst opdateret:
  04/09-2014
 • Redaktør:
  Martin M. Jørgensen
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Producent:
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Slutbruger Licensaftale (EULA) af DVD Shrink

Inden du downloader og installerer DVD Shrink bør du sætte dig ind i softwarens Slutbruger Licensaftale. Den er vigtig at sætte sig ind i da den informerer dig om, hvilke betingelser du accepterer, når du installerer og bruger DVD Shrink.
Der er flere måder at læse Slutbruger Licensaftalen for DVD Shrink:

Du kan besøge DVD Shrink ved at klikke her og finde den nyeste version af aftalen på siden.

Du kan også finde Slutbruger Aftalen direkte via Google ved at klikke her.

Til slut, så er Slutbruger Licensaftalen også normalvis præsenteret i DVD Shrink inden selve installationen begynder. For mere information om slutbruger-aftaler, klik venligst her.

Afinstallering af DVD Shrink

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DVD Shrink fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find DVD Shrink, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle DVD Shrink være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.