Download AVG PC Tuneup (dansk) gratis herunder

Køb AVG PC Tuneup (dansk) her Kun 169 kr

Download en gratis prøve på AVG PC Tuneup på dansk, eller køb den fulde version billigt her. Så kan du rette op på problemer, der er med til at få din PC til at køre langsommere.

Fjern sporerne fra dine aktiviteter og filer, som du troede var væk for altid med AVG PC Tuneup. Programmets nøgle-egenskaber er:


1) Registry Cleaner og Registry Defrag ordner tætpakket og beskadigede registre, der optager plads i hukommelsen, sløver dine programmer og forårsager stabilitetsproblemer overalt.


2) Internet optimizer tuner automatisk dine Internet indstillinger op for at øge hastigheden på dit online liv.


3) Indeholder et file recovery værktøj, så man kan finde filer, der er ødelagte eller uheldigvis slettet af Windows.


4) File shredder og disk wiper sletter filer og mapper og fjerner referencer til dem, men fjerner ikke de aktuelle data, som er lagret i filen. Det betyder, at filer, som du tror, at du har slettet let kan genfindes.


5) På din PC ligger en masse information om dine aktiviteter. Track eraser hjælper dig med at beskytte dit privatliv ved at fjerne personlig information fra computeren.


6) Med disk og Windows registry defragmenter optimerer du dit fil system for at få mest muligt ud af dit hard drive. Nyd en hurtigere harddisk og en mere stabil samt glat kørende PC.


7) Med værktøjerne disk doctor og disk tool vil det være nemt for dig at holde dine data organiserede og sikre dem fra at blive væk på grund af fejl på harddisken. AVG PC Tuneup forbedrer system performance, har en god dybdescanning og reparation, realtidsvisning og et klik system-reparation, men på grund af en relativ høj pris og licens begrænsninger, når det ikke førstepladsen indenfor PC tune-up produkter.


Se også det mest populære gratis program på dansk fra AVG her.


Screenshots af AVG PC Tuneup (dansk)

Screenshot af AVG PC Tuneup (dansk)Screenshot af AVG PC Tuneup (dansk)
Screenshot af AVG PC Tuneup (dansk)Screenshot af AVG PC Tuneup (dansk)


Muligheder for download af AVG PC Tuneup (dansk) - Danske servere


Detaljeret information om AVG PC Tuneup (dansk)

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  82 MB
 • Version:
  2015
 • Tilføjet:
  14/11-2010
 • Sidst opdateret:
  24/09-2014
 • Redaktør:
  Martin M. Jørgensen
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP, Vista, 7 & 8
 • Producent: